Rezepte

Bliny s cizrnou a dýní
Hrášková pomazánka s krůtím masem
Karotkový krém se zeleninovo-vaječnou sedlinou
Dýňové cookies s ovesnými vločkami, čokoládou a sušenými meruňkami
Pangas s čínskými nudlemi a zeleninou
Mleté maso s okarou, alias švédské kuličky s batátovou omáčkou a tarhoňa s jarní cibulkou
Medajlonky z hejka s vaječnou frittatou a sýrem
Mletý masový nákyp s luštěninou, mačkané máslové brambory s cibulkou, ledový salát s kukuřicí
Čočka mix na kyselo s vejcem „over easy" medium (tedy z obou dvou stran)
Tarhoňové rizoto se Sombrero zeleninou a tofu
Bratislavská hovězí pečeně se žemlovou nádivkou
Krůtí stehenní řízky na kreolský způsob se zeleninou a pohankou s dýní
Cizrnové müsli tyčinky s ovesnými vločkami a medem
Hovězí nudličky v pita chlebu s celerovým salátem
 
Štika kapská s batátovým pyré a zeleninou
Cizrnová pomazánka s opečenou cibulkou a vejcem
Pomazánka z vepřového masa a pečené kořenové zeleniny
Lasagne s rybím masem, bešamelem a špenátem
Briošková bulka s mletým vepřovým masem, salátem a bramborem
Fazolová polévka s vepřovým žebrem
Pečené zeleninové placky se sýrem, ledový salát s kukuřicí
Jemný bramborový celerový salát s trhaným kuřecím masem
Dýňové koblížky s borůvkovým tvarohem
Kančí kýta s šípkovou omáčkou, zeleninové knedlíky
Vepř. steak s batáty a polentovou kaší
Drůbeží polévka s rybí zavářkou a zeleninou
 
Špenátový krém
Celerová pomazánka se surimi
Myslivecká musaka
Vaječná omeleta se zeleninou
Máslové řízečky z mletého telecího masa s růžičkovou kapustou a zeleninovým pilafem
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, hrubozrnnou hořčicí a jemným hráškovým pyré
Filátko aljašské tresky na zelenině s celerovou omáčkou a bramborovými noky s pažitkou
Jáhlové noky s ochucenou zakysanou smetanou a mangovým salátem s trhanou mátou a včelím medem
Cizrnová pomazánka
Salátový dresink
Pomazánka Mediterranea
Perkelt ze sumečka afrického s bramborovými haluškami
Jogurtová zálivka na saláty
 
Brokolicová krémová polévka
Bramborový salát s celerem, mrkví a cibulí
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
Sumeček africký pečený na mořské soli s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
Salát z pečené červené cibule s medem, tymiánem a marinovaným kuřecím stehýnkem
Fazolové brownies
Hrášková pomazánka
Dýňová pomazánka
Řecká polévka s červenou fazolí
 
Mrkvový koláč
Krupicové flameri
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
Filet z mořské štiky, omáčka z grilovaných paprik ochucená anýzem a rýže basmati
 
Krůtí prsa sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným cheddarem a celerovým salátem
Pohankové rizoto se zeleninou, biftečky z mletého masa a omáčkou z drcených rajčat
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
 
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Salát z marinované červené řepy se zelenou čočkou a feta sýrem, ochucený balzamickou redukcí a medem
 
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
 
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Filety z limandy na zelenině s rýží
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík