Rezepte

Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Jelení soté na víně
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Srnčí medailonky na omáčce z lesních plodů s konfitovanými brambůrky a hříbky
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Restované mufloní kostky s liškami a grilovaným lilkem, pappardelle
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Plátky z jelení kýty s bramborou plněnou jihotyrolským špekem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
Kančí plec na jalovci s pečenou zeleninou a batátovou kaší
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Konfitovaná kančí plec s višňovou omáčkou a zeleninovou tarhoňou
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Bažantí stehna protýkaná slaninou na divokých bylinkách
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Maso z divočáka s medem a chilli
Srnčí ragú s cibulkou
Kančí závitky přírodní
Plec z divočáka po staročesku
Myslivecká musaka
Kančí hřbet s vinnou smetanovou omáčkou a chlebovými krutony
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Kančí kýta s šípkovou omáčkou, zeleninové knedlíky