Rezepte

Pečený brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Veverka (thick skirt) na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Dušená roláda z hovězího flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a bramborem
Dušené hovězí v hráškovém pyré a slanina
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
Flank steak s mátovým hráškem
Hovězí oháňka s uzeným jazykem
Pomalu pečený hovězí brisket
Burger s cheddarem a cibulovými kroužky
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
Hovězí rib eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
Grilovaný flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
Staročeská hovězí pečeně
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Hovězí rib eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
Pomalu pečený hovězí chuck roll s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou
Hovězí plátky po provensálsku
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
Pečený hovězí Ball Tip s řeckou zeleninou a mačkané brambory
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
Dušená hovězí oháňka
Bratislavská hovězí pečeně se žemlovou nádivkou
Hovězí nudličky v pita chlebu s celerovým salátem
Hovězí burger s cheddarem
Svíčková na smetaně se žemlovým bylinkovým knedlíkem
Tortilla s trhaným hovězím masem, bramborové chipsy
 
BBQ žebra
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Vepřová plec sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Vepřový steak duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Pečená brambora s grilovanou zeleninou, zakysanou smetanou a vepřová pečeně
Bramborové placky s vepřovou plecí a petrželkovou omáčkou
Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka
Variace listových salátů s mangem, fazolkami, marinovanou šalotkou a trhaným vepřovým masem
Paštika z vepřového bůčku s uzenou slaninou a lutenice
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
Marinovaná vepřová žebra v italském koření a pečených tomatech, jemné bazalkové puré
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Burger z bramborákových placek
Debrecínská pečeně s gratinovanými bramborami
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Pečené vepřové koleno na černém pivu s opečenými bramborovými šiškami a marinované nudličky červené řepy
Vepřová panenka s bylinkovým máslem a americkými bramborami
Grilovaná vepřová pečeně duroc, kuskus se sladkou kukuřicí
Vepřová plec špikovaná karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Vepř. steak s batáty a polentovou kaší
Krkovice v Yuzunádě
Vepřová panenka sous-vide s mrkvovou kaší a se zeleninou
Vepřová panenka Wellington sous-vide
Vepřové maso dušené se zelím a smetanou podle Marie B. Svobodové
Vepřový bůček na asijský způsob
 
Pomalu pečená telecí líčka se štouchanými bramborami
Pečený telecí hřebínek, grilovaná zelenina
Obalovaný telecí brzlík, petrželové pyré
Telecí ossobuco
 
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Jehněčí kolínko a špenátové šťouchané brambory
Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory, listovým špenátem a pečeným česnekem
Gigot d'agneau aux petits légumes (jehněčí kýta se zeleninou)
Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu s francouzským bramborovým pyré
 
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Jelení soté na víně
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Srnčí medailonky na omáčce z lesních plodů s konfitovanými brambůrky a hříbky
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Restované mufloní kostky s liškami a gr.lilkem, pappardelle
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Plátky z jelení kýty s bramborou plněnou jihotyrolským špekem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
Kančí plec na jalovci s pečenou zeleninou a batátovou kaší
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Konfitovaná kančí plec s višňovou omáčkou a zeleninovou tarhoňou
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Bažantí stehna protýkaná slaninou na divokých bylinkách
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Maso z divočáka s medem a chilli
Srnčí ragú s cibulkou
Kančí závitky přírodní
Plec z divočáka po staročesku
Myslivecká musaka
Kančí hřbet s vinnou smetanovou omáčkou a chlebovými krutony
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Kančí kýta s šípkovou omáčkou, zeleninové knedlíky
 
BBQ žebra
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Krůtí prsa sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Vepřová plec sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem
Kachní stehno sous-vide s omáčkou z červené čočky s vařeným bramborem
Carpaccio z krůtích prsou sous-vide, rajčatové concasse s jablky a bazalková majonéza
Pastýřský koláč
Paella s kuřecími křídly
Lasagne s trhaným hovězím masem
Jehněčí kolínko na rozmarýnu, šťouchané brambory
Trhané hovězí SV s kořenovou zeleninou, bramborová kaše
Jelení kýta se šípkovou omáčkou
Krůtí prsa na cizrně s řapíkatým celerem, dušená rýže
Burger Halloumi s krůtím masem, baby špenátem a holandskou omáčkou
Jemný bramborový celerový salát s trhaným kuřecím masem
Vepř. steak s batáty a polentovou kaší
Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík
Hovězí maso, koprová omáčka, houskový knedlík
Hovězí kulatá plec, rajská omáčka, houskový knedlík
Hovězí plec à la španělský ptáček, dušená rýže
Vepřová panenka sous-vide s mrkvovou kaší a se zeleninou
Vepřová panenka Wellington sous-vide
 
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Máslové řízečky z mletého telecího masa s růžičkovou kapustou a zeleninovým pilafem
Burger s cheddarem a cibulovými kroužky
Mleté maso s chilli, fazolkami a kukuřicí, tortilla
Pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou, restovaná kořenová zelenina, bramborová kaše
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Švédské masové kuličky – Köttbullar
Masové kuličky se špagetami,rajčatová omáčka
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Zapečené lodičky z cukety plněné mletým masem a sýrem
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Mleté maso s okarou, alias švédské kuličky s batátovou omáčkou a tarhoňa s jarní cibulkou
Mletý masový nákyp s luštěninou, mačkané máslové brambory s cibulkou, ledový salát s kukuřicí
Briošková bulka s mletým vepřovým masem, salátem a bramborem
Gurmet burger s cheddarem
 
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Kuřecí jáhlové rizoto
Bramborové placičky s kuřecím ragú a mozzarellou
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
Kuře s teplým salátem ze pšenice a grilované zeleniny Andalusie
Pečené vykostěné kuře s fazolovým pyré, smetanovou omáčkou s krájenými rajčaty a teplým celerovým salátem
Grilované kuřecí prso na zeleninovém ratattouille s gratinovaným ořechovým sýrem
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
Kuřecí řízečky s americkými bramborami
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Kuřecí paličky pečené v marinádě Raps
Plněná kuřecí roláda se slaninovou omáčkou
Grilovaný kuřecí steak s ovčím sýrem a s hranolkami
Kuře na rozmarýnu s grilovanou čekankou a česnekem
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Kuřecí supreme s jihotyrolským špekem, fazolkami a kuskusem se sušenými rajčaty
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Pečené kuřecí stehno na másle, gratinovaná zelenina
Španělská Paella s kuřecím masem a mořskými plody
Tortilla s kuřecím masem, sýrem a fazolovým krémem
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Kuřecí gyros s pitou, ledovým salátem a tzatziki
Jemný bramborový celerový salát s trhaným kuřecím masem
Kuřecí paličky v Yuzu marinádě
 
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
Kachní stehno s dýní a zelím z červené řepy
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
Kachní řízek s glazé z balsamikového octa a salátem ze zelené čočky
Grilované kachní prso na šafránových brambůrkách s višňovou omáčkou
Kachní prso s kuskusem a vinnou omáčkou
 
Konfitované husí stehýnko s houbovou nádivkou a na másle restovanou růžičkovou kapustou
 
Libocká krůta
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Krůtí prsa sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, hrubozrnnou hořčicí a jemným hráškovým pyré
Krůtí stehno s hráškem
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Krůtí prsa se zeleninou Ratatouille a pyré z brambor a celeru
Krůtí ragú s hlívou ústřičnou, bramborové halušky se zelím
Krůtí stehenní řízky na kreolský způsob se zeleninou a pohankou s dýní
 
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Marinovaný králičí hřbet na teplém zeleninovém salátu
V hrnci pečený králičí hřbet na cibuli s bramborem
Králík na hořčici
Soté z králičích stehen s bretaňskou zeleninou, penne, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem pecorino
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a velikonoční nádivkou
Králičí hřbet na grilované zelenině s makovým máslem
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Konfitovaný králík s anglickou slaninou v pečené kořenové zelenině a bylinkách s pikantní pohankou
 
Sedanini Mortadella e Piselli (Sedanini s plátky mortadely a hráškem)
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Netradiční lečo s vejcem a klobásou
Brambora balená do slaniny a plněná sýrem (Fondue)
Brambora plněná mletým masem, pečené fazole a salát Coleslaw
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora s Cottage, okurkou a uzeným jazykem, bavorská cibulka
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem
Klokaní ragú s drcenými rajčaty, kořenovou zeleninou, čerstvými bylinkami, vařenou těstovinou a rukolou
Grilovaný sýr Provolone s Mozarellou Di Bufala v sušené šunce na sladké jarní cibulce s omáčkou Saba
Masové ravioly s dýňovou omáčkou, sýrem Pecorino a tymiánem
Rösti zapečené s bavorskou klobásou a cheddarem
Bramborový koláč s cibulí a slaninou
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Spaghetti alla Carbonara
 
Vepřové srdce s celerovou omáčkou
Lokše plněné kuřecími játry